Beylikdüzü Bar Tezgahı aramalarınızda Gültaş Mermer olarak size en kaliteli taşlardan görsellik, doğallık ve  kalitenin birlikte harmanlandığı Granit veya Çimstone bar tezgahı imalat ve uygulama hizmeti sunmaktayız. Bar tezgahı görsellik açısından kullanıldığı alanın büyük oranda havasını ve görüntüsünü değiştirmektedir ona göre tasarlanmalı ve yapıldığı alana en uygun taş kullanılmalıdır.

Granit bar tezgahı uzun süreli garantisi ve dayanıklılığı ile eşsiz bir kullanım sunmaktadır bar veya restorant tezgahlarında . Hijyenik ve kolay temizlenebilmesi açısından bar tezgahını Granit kullanmak en akıllıca seçim olacaktır. Sitemiz üzerinden Granit modellerine bakarak size en uygun rengi seçebilir ve bar tezgahı yaptırmak için fiyat isteyebilirsiniz.

Aşağıda bar tezgahı uygulamasında kullanabileceğiniz granit taş modelleri ve çimstone taş modelleri kataloğunu bulabilirsiniz. Burdan renk ve model bilgisini bize iletirseniz size en kısa sürede fiyat ve montaj hakkında bilmeniz gereken tüm bilgileri aktarmaktan mutluluk duyarız.

 

 

Granit Modelleri

Çimstone Modelleri